Nordic Financial Training

Nordic Financial Training kommer att erbjuda ett mer komplett utbud av utbildningar, Compliance och oberoende granskningar

Mer information kommer att publiceras på denna sida

 

 

Nordic Financial Training avsluter sig till Lexicon

Lexicon är Sveriges största privata utbildningsgrupp. Sedan 1979 har de framgångsrikt utbildat människor och erbjudit konsulttjänster i bland annat IT och affärskunskap. Över en miljon människor har hittills valt att utveckla sin kompetens hos Lexicon. Välj Lexicon så får du ta del av vår samlade erfarenhet.

Lexicon bygger på franchise med många ägare. Totalt inom Lexicon är vi cirka 40 bolag som var och ett är specialister inom respektive region och område. Genom att kombinera det lilla företagets engagemang genom aktiva ägare och specialister med det stora företagets styrkor har vi erhållit en kontinuerlig snabb tillväxt och är idag Sveriges klart största utbildningsföretag för företagsmarknaden.

Totalt omsätter Lexicongruppen ca 300 miljoner.

Följande verksamhetsområden bedrivs inom Lexicon:

UTBILDNING

 • IT-utbildning
 • Grafisk utbildning
 • IT-proffsutbildning
 • Ledarskap – affärsutbildning
 • Kommunikation – affärsutbildning
 • Projekt – affärsutbildning
 • Försäljning – affärsutbildning
 • Inköp – affärsutbildning
 • Personlig effektvitet – affärsutbildning
 • Finans & Försäkring – branschutbildning
 • Fastighetsutbildning via Plus
 • E-learning
 • Uthyrning datasalar via Hyrsal

LEXICON

FINANS OCH FÖRSÄKRING


 

  Delta Trading Institute och Nordic Financial Training i samarbete. Delta Trading Institute AB startades 2001 och har i över tio år tillhandahållit avancerade finansutbildningar och seminarier till professionella investerare. Lärarna har lång professionell erfarenhet av trading. Utbildningarna täcker framför allt områden inom derivathandel och handeln med relaterade instrument.

VILL DU JOBBA I FINANSBRANSCHEN? 

Vilka är vi?
Nordic Financial Training är ett utbildningsföretag som vänder sig till professionella aktörer i finansbranschen. Vi söker nu dig som under 2-3 dagar per vecka vill sälja våra utbildningar till finansiella institut i Sverige. 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för finansmarknaderna och söker en karriär inom detta område. Du bör ha förmåga att jobba självständigt och vara lyhörd, utåtriktad och social. Har du säljvana från tidigare är det ett plus. 
Beskrivning
Ambitionen är att sätta ihop ett team där du både självständigt och gemensamt med ditt team jobbar för att sälja företagets utbildningar. Ersättningen är provisionsbaserad och du har också möjlighet att ta del av företagets många utbildningar. Företaget håller bl.a. utbildningar inom aktiehandel, strukturerade produkter, derivat och förberedande SwedSec-utbildningar. 
Intresserad?
Skicka din intresseanmälan och ditt CV till info@nordicfinancialtraining.com.


 

Avtal med ORC Group ORC Group har skrivit avtal med Nordic Financial Training för utbildning inom segmentet Financial Market Knowledge. Utbildningen är tre dagar lång och kommer att hållas vid minst tre tillfällen per år för anställda och kunder.Vi på NFT är glada över detta fördjupade samarbete med ett av världens ledande bolag för mjukvara till bl.a. Market Makers, High Frequency Traders och Propietary Trading. Utbildningen kommer att hållas runt om i världens olika finanscentra med start i Stockholm i september 2011.

Axier.se Nordic Financial Training samarbetar med Axier.se som erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen.När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.Läs mer>> Axier

Helsingfors Utbildning i Helsingfors Den 14:e april håller vi ett heldagsseminarium i Helsingfors. I samarbete med Nasdaq OMX genomför vi ett avancerat optionsseminarium för börsens medlemmar. Seminariet hålls på engelska och kursledare är Michael Tiemann.

Advanced Derivatives Trading – London! I april håller vi populära utbildning Advanced derivatives Traiding (ADT) i London. Kursen hålls den 4:e till 7:e april i Londons finansiella hjärta. Kursspråket är Engelska och utbildningen leds av Michael Tiemann. Mer om innehållet i denna utbildning finner du här. Nästa tillfälle för utbildning i Stockholm är den 24:e – 27:e maj 2011 och den hålls i våra lokaler på Birger Jarlsgatan 53. Vill du vara säker på en plats?Boka nu! London

Peter och Michael

Kunskap ökar omsättningen - det har vi bevisat under ett antal år med våra slutkundsseminarier.Ta kontakt med oss så berättar vi mer vad vi kan göra för er och era kunder!OptionsseminarierSteg 1 Optioner – En introduktionVi behandlar de grundläggande positionerna och de skyldigheter respektive rättigheter som dessa medför. Under seminariet ges också en inblick i hur handeln ser ut och vilka aktörerna är. Vi räknar på vinst- möjligheter och förlustrisker samt ”Break Even” i olika optionspositioner. För att ytterligare förstå optionernas egenskaper går vi dessutom igenom vilka faktorer som påverkar optionens pris.Steg 2 Optioner i portföljförvaltningSeminariet behandlar olika sätt att kombinera optioner utifrån olika utgångspunkter. Du lär dig att på ett mer aktivt sätt använda optioner i en aktieförvaltning genom att kombinera aktier med optioner. Seminariet ger dig kompetens att aktivt använda optioner i din handel oavsett om du är en långsiktig eller kortsiktig aktör.

Steg 3 Optioner – handeln med volatilitet 

Detta seminarium viker vi till fenomenet volatilitet. Lite slarvigt skulle man kunna säga att den generella prisnivån på optioner är nivån på den implicita volatiliteten i marknaden. Hög marknadsrisk genererar hög implicit volatilitet och tvärtom. En professionell optionshandlare bygger sin portfölj baserat på hur den implicita volatiliteten förändras. Hur kan man som privat investerare dra nytta av förändringar i den implicita volatiliteten?

Optionsseminarier i olika svårighetsgrad som riktar sig till anställda och/eller till slutkunder. Tid c:a 2 timmar effektiv föreläsning.

Peter och MichaelNFT_Optionsseminarier


RISK MANAGEMENT – Ny utbildning!Vi kan nu erbjuda våra kunder nordens bästa utbildning i Risk Management. Kursen hålls av två mycket välmeriterade herrar: Bengt Jansson och Jonas Schödin med mångårig erfarenhet av Risk Management på högsta nivå. Mer om dem och innehållet i denna spännande utbildning finner du här. Nästa tillfälle för utbildning är den 19:e maj 2011och den hålls i våra lokaler på Birger Jarlsgatan 53 i Stockholm. Vill du vara säker på en plats?Boka nu! Risk Management